majoitu

Tampereen keskustassa,

kuin kotonasi!

Jokaisen asunnon sijainti on tarkkaan harkittu ja ne sijaitsevat keskustassa kaikkien keskustan palveluiden välittömässä läheisyydessä. Sisäänkirjautuminen onnistuu itsepalveluna erittäin helposti jokaisen asunnon lähistöllä ja uloskirjautuessa asunnon avain jätetään asuntoon. Me huolehdimme myös asunnon loppusiivouksesta.

majoitu

Tampereen

keskustassa,

kuin kotonasi!

Jokaisen asunnon sijainti on tarkkaan harkittu ja ne sijaitsevat keskustassa kaikkien palveluiden välittömässä läheisyydessä. Sisäänkirjautuminen onnistuu itsepalveluna helposti jokaisen asunnon lähistöllä ja uloskirjautuminen on yhtä helppoa. Me huolehdimme myös asunnon loppusiivouksesta.

Modernia asumista

Majoitushuoneistoissamme on modernit kodinkoneet ja varusteet. Useimmissa asunnoissa myös oma sauna. 

Keskeisellä sijainnilla

Majoituspaikkamme sijaitsevat aivan Tampereen ydinkeskustassa kaikkien palveluiden ja kulkuyhteyksien välittömässä läheisyydessä!

Varaa nyt

 

 

 

Lähes jokaisessa asunnossamme on oma sauna, joka tuo lisää mukavuutta ja ylellisyyttä majoittumiseen Tampereen keskustassa. Meillä ei ole munia ja pekonia aamuksi, mutta majoituspaikkamme sijaitsee aina lähikauppojen läheisyydessä. Voit siis itse valmistaa haluamasi aamupalan tuttuun tapaan kuin kotonasi! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saunallisten huoneistojen lisäksi meillä on uusia näköalahuoneistoja, jotka eroavat edukseen mm. yleisimmistä hotellihuoneista. Näissä asunnoissa meillä on koneellinen lämmitys/viilennys, ilmainen nettiyhteys, iso jääkaappi-pakastin yhdistelmä, täysin varusteltu keittiö, upeat näköalat koko keskustan ylle, näsijärvelle sekä pyhäjärvelle saakka, hotellitasoiset satiinilakanat ja pehmeät pyyhkeet yms. Majoituskokemus on huippuluokkaa asiakasarvostelujen perusteella. 

Panorama sviitti

Majoitu mukavasti 13. kerroksessa Tampereen keskustassa ihaillen laajaa näkymää koko Tampereen keskustan yli. Upea saunallinen kaksio sijaitsee uuden Kansi-areenan (Uros Live) vieressä ja sisältää majoituspaikat kuudelle henkilölle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Majoitushuoneistomme ovat erinomaisia vaihtoehtoja niin yhdelle, kuin useammallekin majoittujalle. Huoneistosta löytyy ruokailuvälineet, ruoanvalmistusvälineet, hotellitasoiset lakanat ja pyyhkeet sekä muut mukavaan majoittumiseen tarvittavat asiat.

Mukavuudet

Keittiö

Täysin varusteltuja!

Ilmainen kahvi ja tee

Asunnoissa tarjolla ilmaista kahvia ja teetä.

Kahvinkeitin

Asunnoissa kahvinkeitin ja vedenkeitin

Astianpesukone

Kaikissa asunnoissa astianpesukone.

WIFI

Ilmainen nopea wlan joka asunnossa!

Liinavaatteet

Sängyissä valmiiksi pedatut puhtaat lakanat!

SAuna

Useimmissa asunnoissa oma sauna.

Liesi

Asunnoissa laadukkaat uunit ja liedet ruoan valmistukseen!

Haluamme että majoitut mukavasti Tampereen keskustassa

Pyrimme aina parhaaseen mahdolliseen asiakaskokemukseen ja sen takia olemmekin saaneet todella hyvää palautetta asiakkailtamme. Meidän kanssa asiointi sujuu mutkattomasti!

Luminary Tornin

Katto-terassilla

Luminary on vastavalmistunut Tampereen keskustan korkein asuinrakennus ja uusi maamerkki Tampereen keskustassa. Upea kattoterassi, jossa voi käydä nauttimassa Tampereen ylle avautuvaa näköalaa sekä aurinkoa, joka paistaa kattoterassille koko päivän.

Ratinassa

Omassa Saunassa

Asunnossa käytetty laadukkaita materiaaleja, kuten luonnonkiveä eteisen lattiassa ja luonnon puuta eteisen katossa. Tässä asunnossa pääsee nauttimaan majoituksesta parhaimmillaan. Asunnossa tunnelmallinen sauna, erillinen WC, ja tyylikkäästi remontoitu kylpyhuone.