majoitu

 

Tampereen keskustassa mukavasti ja tyylikkäästi!

 

Varaa majoitus kohdasta ”Ota yhteyttä / Varaa majoitus”. Maksaminen onnistuu helposti ja kätevästi Mobilepayllä tai tilisiirrolla. Saat heti maksun jälkeen varausvahvistuksen ja sisäänkirjautumisohjeet. Pääset varaamaan majoituksen painikkeesta ”Varaa Heti”, vaihtoehtoisesti varauksen voi tehdä myös soittamalla, whatsapilla, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Vastaamme varauskyselyihin niin nopeasti kuin mahdollista. Majoituspaikkamme löytyvät myös yleisimmiltä varausalustoilta, kuten www.booking.com ja www.airbnb.com 

 

 

 

 

 

 

majoitu

Tampereen

keskustassa,

kuin kotonasi!

Jokaisen asunnon sijainti on tarkkaan harkittu ja ne sijaitsevat keskustassa kaikkien palveluiden välittömässä läheisyydessä. Sisäänkirjautuminen onnistuu itsepalveluna helposti jokaisen asunnon lähistöllä ja uloskirjautuminen on yhtä helppoa. Me huolehdimme myös asunnon loppusiivouksesta. Majoituspaikat löytyvät myös yleisimmiltä varausalustoilta, kuten www.booking.com ja www.airbnb.com 

Modernia asumista

Majoitushuoneistoissamme on modernit kodinkoneet ja varusteet. Useimmissa asunnoissa myös oma sauna. 

Keskeisellä sijainnilla

Majoituspaikkamme sijaitsevat aivan Tampereen ydinkeskustassa kaikkien palveluiden ja kulkuyhteyksien välittömässä läheisyydessä!

Varaa nyt

 

 

 

Useissa majoitushuoneistoissamme on oma sauna, joka tuo lisää mukavuutta ja ylellisyyttä majoittumiseen Tampereen keskustassa. Muita mukavuutta lisääviä tekijöitä ovat mm. parvekkeet ja näköalat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saunallisten huoneistojen lisäksi meillä on uusia näköalahuoneistoja, jotka eroavat edukseen mm. yleisimmistä hotellihuoneista. Näissä asunnoissa meillä on koneellinen lämmitys/viilennys, ilmainen nettiyhteys, iso jääkaappi-pakastin yhdistelmä, täysin varusteltu keittiö, upeat näköalat koko keskustan ylle, näsijärvelle sekä pyhäjärvelle saakka, hotellitasoiset satiinilakanat ja pehmeät pyyhkeet. 

 

 

 

 

 

 

 

Varaa majoitus Tampereelta ja valitse juuri sinulle sopiva huoneisto. Valikoimissamme on näköalahuoneistoja, saunallisia kaksioita ja yksiöitä, perheille sopivia tilavia huoneistoja ja luksus sviittejä!

 

 

Panorama sviitti

Majoitu Tampereen keskustassa ihaillen laajaa näkymää koko keskustan yli. Upea saunallinen kaksio sijaitsee uuden Kansi-areenan vieressä ja sisältää majoituspaikat kuudelle henkilölle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Majoitushuoneistomme ovat erinomaisia vaihtoehtoja niin yhdelle, kuin useammallekin majoittujalle. Huoneistosta löytyy ruokailuvälineet, ruoanvalmistusvälineet, hotellitasoiset lakanat ja pyyhkeet sekä muut mukavaan majoittumiseen tarvittavat asiat.

Mukavuudet

Keittiö

Täysin varusteltuja!

Ilmainen kahvi ja tee

Asunnoissa tarjolla ilmaista kahvia ja teetä.

Kahvinkeitin

Asunnoissa kahvinkeitin ja vedenkeitin

Astianpesukone

Kaikissa asunnoissa astianpesukone.

WIFI

Ilmainen nopea wlan joka asunnossa!

Liinavaatteet

Valkoiset Satiinilakanat!

SAuna

Useimmissa asunnoissa oma sauna.

Liesi

Asunnoissa laadukkaat uunit ja liedet ruoan valmistukseen!

Haluamme, että majoitut mukavasti Tampereen keskustassa!

Pyrimme aina parhaaseen mahdolliseen asiakaskokemukseen ja sen takia olemmekin saaneet todella hyvää palautetta asiakkailtamme. Meidän kanssa asiointi sujuu mutkattomasti!

Luminary Tornin

Katto-terassilla

Luminary on vastavalmistunut Tampereen keskustan korkein asuinrakennus ja uusi maamerkki Tampereen keskustassa. Upea kattoterassi, jossa voi käydä nauttimassa Tampereen ylle avautuvaa näköalaa sekä aurinkoa, joka paistaa kattoterassille koko päivän.

Ratinassa

Omassa Saunassa

Asunnossa käytetty laadukkaita materiaaleja, kuten luonnonkiveä eteisen lattiassa ja luonnon puuta eteisen katossa. Tässä asunnossa pääsee nauttimaan majoituksesta parhaimmillaan. Asunnossa tunnelmallinen sauna, erillinen WC, ja tyylikkäästi remontoitu kylpyhuone.

× Kysy majoitusta!