majoitu

Tampereen keskustassa,

kuin kotonasi!

Jokaisen asunnon sijainti on tarkkaan harkittu ja ne sijaitsevat keskustassa kaikkien keskustan palveluiden välittömässä läheisyydessä. Sisäänkirjautuminen onnistuu itsepalveluna erittäin helposti jokaisen asunnon lähistöllä ja uloskirjautuessa asunnon avain jätetään asuntoon. Me huolehdimme myös asunnon loppusiivouksesta.

majoitu

Tampereen

keskustassa,

kuin kotonasi!

Jokaisen asunnon sijainti on tarkkaan harkittu ja ne sijaitsevat keskustassa kaikkien palveluiden välittömässä läheisyydessä. Sisäänkirjautuminen onnistuu itsepalveluna helposti jokaisen asunnon lähistöllä ja uloskirjautuessa asunnon avain jätetään asuntoon. Me huolehdimme myös asunnon loppusiivouksesta.

Modernia asumista

Majoitushuoneistoissamme on modernit kodinkoneet ja varusteet. Useimmissa asunnoissa myös oma sauna. 

Keskeisellä sijainnilla

Majoituspaikkamme sijaitsevat aivan Tampereen ydinkeskustassa kaikkien palveluiden ja kulkuyhteyksien välittömässä läheisyydessä!

Varaa nyt

 

 

 

Tämä majoitushuoneisto ei turhia mainospuheita tarvi, kaikki tässä upeassa Luminaryn asunnossa huokuu luksusta. Sijainti Tampereen keskeisimmällä paikalla. Kerrosta alempana upea kattoterassi, jossa voi käydä nauttimassa Tampereen ylle avautuvaa näköalaa sekä aurinkoa, joka paistaa kattoterassille koko päivän. Asunto täysin varusteltu sis. ilmainen Wi-Fi, TV, astianpesukone, vuodevaatteet ja pyyhkeet. Asunto on myös korkealla 8. kerroksessa, joten muut talot eivät yllä estämään asuntoon tulevaa valoa!

 

 

 

 

 

Tampella

Ylimmän kerroksen ylellinen kaksio kaupunki näkymin. Tästä tilavasta ja valoisasta asunnosta löytyy myös tunnelmallinen sauna. Asunto sijaitsee Tammerkosken kupeessa muutaman minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemasta. Asunnon alakerrasta löytyy myös ruokakauppa. Lisäksi parvekkeelta avautuu näkymät Tampereen keskustan ylle. Asunto täysin varusteltu sis. ilmainen Wi-Fi, TV, astianpesukone, vuodevaatteet ja pyyhkeet. Todella helppo majoitus Tampereen keskustassa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ylimmän kerroksen ylellinen kaksio kaupunki näkymin. Tästä tilavasta ja valoisasta majoitushuoneistosta löytyy myös tunnelmallinen sauna. Asunto sijaitsee Tammerkosken kupeessa aivan ydinkeskustassa. Asunnon vieressä iso leikkipusto, Stockman, kahviloita ja ravintoloita sekä Lidl. Asunto on kuitenkin hiljainen ja rauhallinen vaikka sijaitsee ydinkeskustassa. Asunto täysin varusteltu sis. ilmainen Wi-Fi, TV, astianpesukone, vuodevaatteet ja pyyhkeet. Tilava majoitus Tampereen ydinkeskustassa.

Keskustamajoitus

Ylimmän kerroksen ylellinen kaksio kaupunki näkymin. Tästä tilavasta ja valoisasta asunnosta löytyy myös tunnelmallinen sauna. Asunto sijaitsee Tammerkosken kupeessa muutaman minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemasta. Asunnon alakerrasta löytyy myös ruokakauppa. Lisäksi parvekkeelta avautuu näkymät Tampereen keskustan ylle. Asunto täysin varusteltu sis. ilmainen Wi-Fi, TV, astianpesukone, vuodevaatteet ja pyyhkeet. Saunallinen majoitus Tampereella.

 

Tämä kohde ei turhia mainospuheita tarvi, kaikki tässä upeassa Luminaryn asunnossa huokuu luksusta. Sijainti Tampereen keskeisimmällä paikalla. Kerrosta alempana upea kattoterassi, jossa voi käydä nauttimassa Tampereen ylle avautuvaa näköalaa sekä aurinkoa, joka paistaa kattoterassille koko päivän. Asunto täysin varusteltu sis. ilmainen Wi-Fi, TV, astianpesukone, vuodevaatteet ja pyyhkeet. Asunto on myös korkealla 8. kerroksessa, joten muut talot eivät yllä estämään asuntoon tulevaa valoa!

Suomen kolmanneksi korkeimmasta asuinrakennuksesta – Luminarystä – Upouusi, valoisa ja tilava saunallinen kaksiomme tarjoaa luksusmajoittumista aivan rautatieaseman vierestä (Rautatieasema näkyy olohuoneen ikkunasta)! 

Vierestä löytyvät kaikki keskustan palvelut ja Hämeenkadulle kävelee parissa minuutissa.

Talossa on asiakkaiden käyttöön tarkoitettu kattoterassi, kahvila, ravintola. Luminary valmistunut 2019 ja asunnot on varusteltu viimeisen päälle (mm. koneellinen viilennys joka asunnossa). Loistava majoitus Tampereella.

Ylimmän kerroksen ylellinen kaksio kaupunki näkymin. Tästä tilavasta ja valoisasta asunnosta löytyy myös tunnelmallinen sauna. Asunto sijaitsee Tammerkosken kupeessa aivan ydinkeskustassa. Asunnon vieressä iso leikkipusto, Stockman, kahviloita ja ravintoloita sekä Lidl. Asunto on kuitenkin hiljainen ja rauhallinen vaikka sijaitsee ydinkeskustassa. Asunto täysin varusteltu sis. ilmainen Wi-Fi, TV, astianpesukone, vuodevaatteet ja pyyhkeet.

Mukavuudet

Keittiö

Täysin varusteltuja!

Ilmainen kahvi ja tee

Asunnoissa tarjolla ilmaista kahvia ja teetä.

Kahvinkeitin

Asunnoissa kahvinkeitin ja vedenkeitin

Astianpesukone

Kaikissa asunnoissa astianpesukone.

WIFI

Ilmainen nopea wlan joka asunnossa!

Liinavaatteet

Sängyissä valmiiksi pedatut puhtaat lakanat!

SAuna

Useimmissa asunnoissa oma sauna.

Liesi

Asunnoissa laadukkaat uunit ja liedet ruoan valmistukseen!

Haluamme että majoitut mukavasti Tampereen keskustassa

Pyrimme aina parhaaseen mahdolliseen asiakaskokemukseen ja sen takia olemmekin saaneet todella hyvää palautetta asiakkailtamme. Meidän kanssa asiointi sujuu mutkattomasti!

Luminary Tornin

Katto-terassilla

Luminary on vastavalmistunut Tampereen keskustan korkein asuinrakennus ja uusi maamerkki Tampereen keskustassa. Upea kattoterassi, jossa voi käydä nauttimassa Tampereen ylle avautuvaa näköalaa sekä aurinkoa, joka paistaa kattoterassille koko päivän.

Ratinassa

Omassa Saunassa

Asunnossa käytetty laadukkaita materiaaleja, kuten luonnonkiveä eteisen lattiassa ja luonnon puuta eteisen katossa. Tässä asunnossa pääsee nauttimaan majoituksesta parhaimmillaan. Asunnossa tunnelmallinen sauna, erillinen WC, ja tyylikkäästi remontoitu kylpyhuone.