Nauti ajastasi Tampereella mukavasti ja tyylikkäästi!

 

 

 

Varaa huoneisto kohdasta ”Ota yhteyttä / Varaa huoneisto”. Maksaminen onnistuu helposti ja kätevästi Mobilepayllä tai tilisiirrolla. Saat heti maksun jälkeen varausvahvistuksen ja ohjeet huoneiston käyttöön. Pääset varaamaan huoneiston painikkeesta ”Varaa Heti”, vaihtoehtoisesti varauksen voi tehdä myös soittamalla, whatsapilla (sivuston alalaidassa oleva painike), tekstiviestillä tai sähköpostilla. Vastaamme varauskyselyihin niin nopeasti kuin mahdollista.

 

 

 

 

 

Etsimme aktiivisesti pitkäaikaisia vuokralaisia ja yritysasiakkaita yhteistyösopimuksiin. Kaikki yhteydenotot kuitenkin ovat tervetulleita! Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi, niin autamme mielellämme niin nopeasti kuin mahdollista!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

majoitu

Tampereen

keskustassa,

kuin kotonasi!

Jokaisen Huoneiston sijainti on tarkkaan harkittu ja ne sijaitsevat keskustassa kaikkien palveluiden välittömässä läheisyydessä. Asunnon käyttöönotto onnistuu itsepalveluna helposti 24/7 ja luovutus on yhtä vaivatonta. Me huolehdimme myös asunnon loppusiivouksesta. 

Modernia asumista

Huoneistoissamme on modernit kodinkoneet ja varusteet. Useimmissa asunnoissa myös oma sauna. 

Keskeisellä sijainnilla

Huoneistomme sijaitsevat aivan Tampereen ydinkeskustassa kaikkien palveluiden ja kulkuyhteyksien välittömässä läheisyydessä!

Varaa nyt

 

 

 

Useissa kohteissa on oma sauna, joka tuo lisää mukavuutta ja ylellisyyttä asumiseen Tampereen keskustassa. Muita mukavuutta lisääviä tekijöitä ovat mm. parvekkeet ja avarat näköalat huoneistosta keskustan suuntaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saunallisten huoneistojen lisäksi meillä on uusia näköalahuoneistoja, jotka eroavat edukseen ylellisyydellään. Näissä huoneistoissa meillä on koneellinen lämmitys/viilennys, ilmainen nettiyhteys, iso jääkaappi-pakastin yhdistelmä, täysin varusteltu keittiö, upeat näköalat koko keskustan ylle, näsijärvelle sekä pyhäjärvelle saakka.

 

 

 

 

 

 

 

Valitse Tampereelta juuri sinulle sopiva huoneisto. Valikoimissamme on näköalahuoneistoja, saunallisia kaksioita ja yksiöitä, perheille sopivia tilavia huoneistoja ja luksussviittejä! Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi, niin autamme mielellämme.

 

 

Panorama sviitti

Panorama Sviitissä pääset aitiopaikalle katselemaan laajaa näkymää koko keskustan yli. Upea saunallinen kaksio sijaitsee uuden Kansi-areenan vieressä ja sisältää nukkumapaikat jopa kuudelle henkilölle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huoneistomme ovat erinomaisia vaihtoehtoja niin yhdelle, kuin useammallekin majoittujalle. Huoneistoista löytyvät ruokailuvälineet, ruoanvalmistusvälineet, satiinilakanat ja pyyhkeet sekä muut tarvittavat mukavuudet.

Mukavuudet

Keittiö

Täysin varusteltuja!

Ilmainen kahvi ja tee

Huoneistoissa tarjolla ilmaista kahvia ja teetä.

Kahvinkeitin

Huoneistoissa kahvinkeitin ja vedenkeitin

Astianpesukone

Kaikissa huoneistoissa astianpesukone.

WIFI

Ilmainen nopea WiFi yhteys joka huoneistossa!

Liinavaatteet ja pyyhkeet

Valkoiset Satiinilakanat ja pehmeät valkoiset kylpypyyhkeet.

SAuna

Useimmissa kohteissa oma sauna.

Liesi

Laadukkaat uunit ja liedet ruoan valmistukseen!

Haluamme, että Nautit ajastasi Tampereella!

Pyrimme aina parhaaseen mahdolliseen asiakaskokemukseen ja olemmekin saaneet todella hyvää palautetta asiakkailtamme. Meidän kanssa asiointi sujuu mutkattomasti!

Katto-terassilla

Luminary on vastavalmistunut Tampereen keskustan korkein asuinrakennus ja uusi maamerkki Tampereen keskustassa. Upea kattoterassi, jossa voi käydä nauttimassa Tampereen ylle avautuvaa näköalaa sekä aurinkoa, joka paistaa kattoterassille koko päivän.

Ratinassa

Omassa Saunassa

Asunnossa käytetty laadukkaita materiaaleja, kuten luonnonkiveä eteisen lattiassa ja luonnon puuta eteisen katossa. Tässä asunnossa pääsee nauttimaan majoituksesta parhaimmillaan. Asunnossa tunnelmallinen sauna, erillinen WC, ja tyylikkäästi remontoitu kylpyhuone.

× Ota yhteyttä nopeasti Whatsapilla!