Tietoa Meistä

Olemme Tamperelainen kalustettuja huoneistoja tarjoava perheyritys. Tarinamme alkoi 2018 syksyllä, kun saimme ajatuksen alkaa tarjoamaan laadukasta majoitusvaihtoehtoa Tampereen keskustassa. Jo 2019 helmikuussa meillä oli ensimmäinen kalustettu saunallinen huoneisto valmiina vastaanottamaan ensimmäiset vieraat ja siitä asti toimintamme on laajentunut sekä kehittynyt valtavasti ja kehittyy lisää jatkuvasti. Olemme matkanvarrella saaneet paljon tyytyväisiä asiakkaita, jotka käyttävät palvelujamme yhä uudelleen ja uudelleen. Asiakkaamme antavat meille jatkuvasti tärkeitä kehitysideoita ja palautteita, joiden pohjalta kehitämme ja parannamme asiakaskokemusta entistä paremmaksi. Alusta asti olemme halunneet tehdä itse kaiken omalla henkilöstöllä ja välttää palvelujen ulkoistamista. Tämä on mahdollistanut korkean laadun varmistamisen sekä kestävien ja ympäristöystävällisten toimintamallien luomisen yrityksemme pohjalle.  

Pystymme ketterästi sopeutumaan uusiin tilanteisiin ja lyhyen taipaleemme varrelle muutoksia onkin sattunut paljon. Pitkä korona-aika opetti meille paljon ja selvisimme siitä entistä vahvempana ja viisaampana. Sopeudumme nopeasti uusiin tilanteisiin ja toimimme mutkattomasti kaikkien sidosryhmien kanssa.

Bisnoden teettämän tutkimuksen mukaan yrityksemme luottoluokitus on korkein mahdollinen AAA, johon kuuluu vain 3% suomalaisista yrityksistä. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

× Ota yhteyttä nopeasti Whatsapilla!